Reviews

Anita, Ter Aar: Ik heb er altijd veel zin in om te gaan wandelen met Barbara. Het is heerlijk even bewust te worden van de natuur en daar begeleiding in te krijgen. Als ik nu zelf wandel merk ik dat ik sneller ontspan. Barbara kan goed luisteren en heeft creatieve en leuke opdrachten tijdens de wandeling om je aan het denken te zetten.

Wanda, Aalsmeer: Barbara heeft me een keer uitgenodigd voor een wandeling, omdat ze een goede vriendin is. Ik liep op dat moment redelijk vast en dat heb ik verteld aan het begin van de wandeling. Het wandelen naast een vertrouwd iemand, op het ritme van je voeten, geeft dat je makkelijk je ziel blootlegt. Barbara luistert dan heel aandachtig, vraagt door en gebruikt dan bijvoorbeeld iets uit de natuur om dieper op de situatie in te gaan of hoe je er anders mee om kan gaan, of tegenaan kan kijken. En juist de combinatie van dat alles, en de rustige, lieve stem van Barbara gaven mij en de situatie heel veel lucht en nieuwe ideeën om mee aan de slag te gaan, om weer de baas te worden over emoties en de situatie. Echt een aanrader, niet alleen omdat het mijn vriendinnetje is, maar iemand even mee laten kijken in je hart is waardevol. Dat het ook nog eens buiten in de natuur is, is dubbelop echt goed voor je.

Marieke, Hoofddorp: Barbara heeft mij ondersteund bij allerlei vragen waar ik in mijn leven tegenaan liep. Coaching in de natuur is Barbara op het lijf geschreven. Ze is professioneel, gaf mij een gevoel van veiligheid en acceptatie en ik kon ook mijn eigen suggesties benoemen. Met stappen vooruit en af een toe een stapje terug, ben ik tot een fijn resultaat gekomen waarmee ik mijn eigen pad verder kan bewandelen.