Informatie

Wie

Barbara WesseliusMijn naam is Barbara Wesselius, naast wandelcoach ook leerkracht en moeder van drie. Ik heb erg veel zin om met je te gaan wandelen en naar je te luisteren. Als gecertificeerd wandelcoach werk ik doelgericht en oplossingsgericht. We gaan uit van jouw unieke talenten en kwaliteiten, die je in kunt zetten om je probleem te overwinnen. Je bent welkom, ik heb zin om met je te gaan lopen!

Wat

Ik loop met je mee in de verfrissende buitenlucht en luister naar je. We zijn in beweging en doen verrassende (gespreks-)oefeningen om erachter te komen wat je probleem is en hoe we dit probleem stap voor stap aan gaan pakken. Tijdens de wandelingen ontstaat er bewustwording van je eigen acties. Daarnaast ontdek je (opnieuw) wat je dromen en verlangens zijn. Het is jouw tijd, waardevol voor jezelf!

Waarom

Ben je ook zo moe van alles wat je moet doen? Denk je regelmatig: hoe overleef ik deze drukte? Wil je liever een nieuwe weg inslaan, maar weet je niet hoe? Ik leer je keuzes te maken die bij jou passen en doelgerichte stappen te zetten, zodat je zorgvuldiger leert omgaan met je energie en ontspanning en vrijheid ervaart. Walk your journey, ontdek opnieuw jouw persoonlijke ‘reis’, zodat je weer met passie gaat leven!

Hoe

De eerste wandeling van 45 minuten is gratis. We maken kennis en jij ervaart of het klikt tussen ons en of je verder wilt met een coaching traject.

Zeg je ja, dan spreken we af hoe vaak je wilt wandelen en wanneer. Ik maak een offerte op maat. Er zijn verschillende mogelijkheden, we bepalen samen jouw persoonlijke traject.

Een traject van vijf keer, we wandelen 1 a 1,5 uur eens per twee weken, is aan te raden. Na deze wandelingen merk je echt verschil in je dagelijks leven: je hebt tijd voor jezelf, bent je veel bewuster van je handelen en leeft doelgerichter, passend bij jouw dromen en verlangens.

Waar

We wandelen in het Amsterdamse bos, in de Haarlemmermeer, langs de Amstel bij Uithoorn/De Kwakel of we overleggen over een gebied naar jouw keuze.